Varmeteknisk Avdeling


Thune Produkter AS har eksklusiv representasjon for Babcock Wanson i Norge. Babcock Wanson er Europas største produsent av industrielle dampkjeler og har et globalt nettverk av fabrikker og serviceavdelinger. Thune Produkter AS er stolte over å ha blitt tildelt forretningsområde Norge av denne anerkjente produsenten.

Thune Produkter Varmeteknisk avdeling består av en sivilingeniør og to ingeniører, samt deler tekniker-pool med Medisin-teknisk avdeling. Til sammen har vi kompetanse som sikrer våre kunder et formålstjenlig anlegg tilpasset behov, eksisterende fasiliteter og infrastruktur.

Vi leverer Babcock Wanson dampgeneratorer -og kjeleanlegg hvor en enkelt kjele kan produsere alt fra 160 kg tørr damp i timen til 5000 kg/t, eller flerkjeleløsninger med ubegrenset kapasitet.

Rapid -Steam (VAP)-serien er ekstremt rask: Dampproduksjon fra kald start skjer i løpet av 3 minutter.

I tillegg har vi agentur på elektriske dampkjeler produsert i Sverige.

Steambox er enkel å montere - vann + strøm inn, damp ut. Kjelen er rask (damp på 10 minutter), svært enkel å drifte og krever ekstremt lite vedlikehold. Vi leverer enkeltkjeler fra 5 kW til 700 kW, eller et flerkjeleløsning med ubegrenset effekt.

Thune Produkter AS har levert dampanlegg til skip, lastebilmonterte anlegg og faste installasjoner - bl.a.  177 dampanlegg til norske helseforetak.

 

 

Send forespørsel


 
ISO9001:200
Certificate


 

5 ton/hr steam: 40x9''
3 ton/hr steam: 20x9''
System Engineering 


 

                       


 
2 ton/hr steam: 
"NOFO-Generator" 
Horizontal or Vertical

Fixed Steam Injection 
Manifold for ORO
Tank Heating